Mit tegyek hogy a hajam ne hullámosodjon be hajvasalás után?
Szia!
Vannak speciális hajkrémek amik hővédők is egyben és tovább egyenes marad a haj,és vannak speciális balzsamok amivel eleve egyenesebbre tudod szárítani a hajad!Ja és apró tincsekbe vasald,tűzködd fel a passzékat.
Üdv
Paris szépségszalon
Alapaból oylan sampont+balzsamot használj, ami kiegyenesíti, de fontos hogy egy termékcsaládból és csak együtt használd őket, mert csak úgy lesz meg a hatásuk.
- Fújj rá vizesen hajhabot, szárítsd be nagy kefével kis tincsenként, majd vasald ki szintén kis tincsenként!!! a végeire kenj hajolajat!
@ én Wella Forte (Long Hair) hajhabot @ hajlakkot használok... abból ha keveset fújsz a hajadra akkor nem ragad...!
De az igazság az, hogy a bulikban általában pára és füst van, ami ellen nem tehetsz semmit. - Tudom, most jön az, hogy "de vaalakinek olyan jól megmarad egyenesen és göndörön is". Ez a hajadtól is függ (anyagától, összetételétől, hosszától).
Én buliról bulira mindig máshogy próbálgatom, és már elé jól haladok :D már nagyon jól megmarad :)
Amúgy meg én vettem magamnak BabyLiss mini hajvasalót, amihez van tartó is - egy kisebb méretű tolltartószerű divatos kis táska, amiben el tudod vinni magaddal bulikba. Bedugod egy konektorba, és 2-3 másodperc alatt már totál forró. Nekem ezek így beváltak..a lényeg hogy sok szarságot kenj a hajadra, ezt-azt:D csak ne olyanokat, amitőle setleg ragacsos vagy matt lesz.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!