Miért nem tépi le a gyanta a szőröm? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon ideges lettem. Fiú vagyok (legyen elég annyi, hogy bőven 20 év alatt) és olyan erős a szőröm, hogy ha leborotválom is ottmarad a bőr alatt ilyen fekete szín :/ Nagyon erős és fekete a szőröm. Kipróbáltuk a gyantát, de annyit csinált, hogy kb. a ragasztott terület 1/9.éről letépte a szőrt. Volt ahonnan egy szálat sem :( Nagyon rosszul esik ez, és még anyám is kiabál rám, mert szólok, hogy nem hat. Csak piros foltok maradtak, és egy helyen egy hatalmas vörös pötty lett. Mit tehetek? :/2014. ápr. 27. 18:51
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy túl hosszú volt a szőr, és emiatt csak a tetejét tépte le. Arra nem gondoltál, hogy esetleg elmenj kozmetikushoz? Ott biztos meg tudnák csinálni. Én kb. 10 éve jártam arctisztításra, és már akkor is jártak oda fiúk.
2/5 anonim válasza:
Gyantától is sok minden függ. Milyet használsz?
Kozmetikus le tudja neked szedni, utána meg meggyengül annyira, hogy magadnak is meg tudd csinálni.
Nekem pl. a hónaljamon nagyon erős volt a szőr, kozmetikus leszedte, utána már simán ment otthon. Csak kellett ez a kis lökés.
A lábam az első 4-5 alkalommal vérzett állandóan, olyan erős volt a szőr. Mára elhalványult, megritkult, sokkal egyszerűbb.
Előtte érdemes radírozni, aztán hintőpor, gyanta, majd nyugtató krém.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy nekem a szőrtelenítő krém sem hatott annyira erős :/
2014. ápr. 27. 19:34
4/5 anonim válasza:
Nekem is iszonyatosan erős,csak kozmetikus tudta rendesen legyantázni,de még utána is csipeszelni kellett. Amúgy többnyire én borotválom.
5/5 anonim válasza:
Nekem is erős a szőröm, csakis a hintőporos patronos meg a sima tégelyes meleggyanta szedi le. De a használatukhoz érteni is kell, mert nem mindegy hogy kened fel, hogy téped le, milyen szögben, hogy rántod. De még a gyanta melegsége sem mindegy. Inkább menj kozmetikushoz, lesd el a technikát és kérj tanácsot hogy mit használj, ő mit ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!