Milyen hajhosszabítási módok vannak, illetve melyik a legjobb?
A varrás a legtutibb, lehet, h ez a "legrégibb", de a hőillesztőstől letörik a hajad, nem is vasalhatod, nagy hőnek sem teheted ki. A mikrogyűrűzést fémérzékenyeknek nem javasot, mert a szikion lekopik egy idő után és csak a fém tartja meg. Ezekkel a tincses illesztéses cuccokkal az a baj, h kiesnek a tincsek. Nekem varrva van, de fodrász barátnőm monda, h azért nem csinálnak szívesebben hőillesztést, mikrogyűrűzést meg nem tom mi van még, mert azokból 1 tincs 300-800 ft-ig terjed és ez csak a felrakás a haj nincs benne:O. Jah és minimum 50 tincs kell...
Nos én a varrást ajánlom az ázsiai meg az indiai haj nem is olyan drága+ a varrás+festés, h mégis egyszínű legyen, ne legyen 1,2 árnyalat eltérés, tehát ezt megúszod 30-60 ezerrel, ez fodrász és haj függő.
Bocsi elírtam. Azért csinálnak inkább hőillesztést meg mikrogyűrűzést...
csak egy plusz nem szócska van ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!