Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajhosszabítási módok...

Milyen hajhosszabítási módok vannak, illetve melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
Illetve melyik mennyibe kerül.
2009. dec. 24. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt mindent leírnak.

de nem olcsó mulatság ez a hajhosszabítás

2009. dec. 24. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:

A varrás a legtutibb, lehet, h ez a "legrégibb", de a hőillesztőstől letörik a hajad, nem is vasalhatod, nagy hőnek sem teheted ki. A mikrogyűrűzést fémérzékenyeknek nem javasot, mert a szikion lekopik egy idő után és csak a fém tartja meg. Ezekkel a tincses illesztéses cuccokkal az a baj, h kiesnek a tincsek. Nekem varrva van, de fodrász barátnőm monda, h azért nem csinálnak szívesebben hőillesztést, mikrogyűrűzést meg nem tom mi van még, mert azokból 1 tincs 300-800 ft-ig terjed és ez csak a felrakás a haj nincs benne:O. Jah és minimum 50 tincs kell...

Nos én a varrást ajánlom az ázsiai meg az indiai haj nem is olyan drága+ a varrás+festés, h mégis egyszínű legyen, ne legyen 1,2 árnyalat eltérés, tehát ezt megúszod 30-60 ezerrel, ez fodrász és haj függő.

2009. dec. 24. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsi elírtam. Azért csinálnak inkább hőillesztést meg mikrogyűrűzést...

csak egy plusz nem szócska van ott

2009. dec. 24. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Itt több technika van: [link] . Én a tincses illesztéseket (hőillesztést, gyűrűzést) ajánlom, ha felkészült szakember készíti, akkor nem potyognak le a tincsek és nem károsítják a hajat!
2009. dec. 30. 01:23
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok :) A munkadíjak: hőillesztés: 180 Ft/tincs, gyűrűzés: 150 Ft/tincs, varrás: 2500 Ft/sor, csomózás: 250 Ft/sor..
2009. dec. 30. 01:25
 6/6 anonim ***** válasza:
bocsi, még mindig én :) Csomózás tincsenként van, nem soronként :)
2009. dec. 30. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!