Melyik a legjobb hajhosszabítási módszer?
Figyelt kérdés
2008. jún. 19. 12:48
1/7 anonim válasza:
Az hogy nem vágod le és megnöveszted, ennél jobb nincs, nekem is így lett derékig érő, ráadásul én fiú vagyok :P
3/7 anonim válasza:
Gondolom a varrásra és a tincsesre gondolsz. Nekem varrva van, megvan ennek is az előnye és a hátránya egyaránt. Nagyon szép dús, meg is lehet szokni, de elég furi, hogy ott vannak a sorok a fejemen. Pláne mikor ismerkedem pasival és odanyúl...A keratinos módszert láttam, nem próbáltam. A fodrinál láttam, hogy mikor fésülte a fodri a csaj tincses haját, a tincsek szépen potyogtak. A tresszelt haj kevésbé hullik, a tincsest hamar elhagyják a lányok és akkor oda van a fele. Szóval a varrás talán jobb. Én ki fogom próbálni fejtetőn a tincses dúsítást is.
4/7 A kérdező kommentje:
Az első írónak köszi, de van egy hossz ami után már nem nő a hajam, ez genetikai, na meg a túlzott igénybevétel.
2008. jún. 20. 15:35
5/7 A kérdező kommentje:
Egyik volt osztálytársamnak varrva volt a haja, de gyakran kilátszott és nem volt vmi túl szép látvány, de az a legkimélőbb módszer. Hallottam már én is h tincsesnél potyog..de kipróbálnám ezt a kreatinos hőillesztést, csak fogalmam sincs honnan tudjam , hogy megfelelő a haj illetve a fodrász elég ügyes e !???
2008. jún. 20. 15:37
6/7 anonim válasza:
A keratinos a tincses hosszabítás. A hajtincsek keratinnal vannak összefogva és illesztve a saját hajhoz. Tulajdonképpen a keratin olyan, mint a gyanta. Szóval ez potyog. A varrás nem látszik, nem szabad látszania! Azt hogy melyik fodri milyen ügyes, háááát... Érdeklődj, avgy próbáld ki, mást nem tudok.
Ja, én írtam az előző választ is.
7/7 anonim válasza:
Szia!Én kipróbáltam az afro frizurát,olyan hosszú lesz,amilyet szeretnél de nem mindenkinek áll jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!