Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajsütővassal lehet ilyen...

Hajsütővassal lehet ilyen hajat csinálni? (kérlek fontos most vettem a hajsütővasasat és még visszavihetem)

Figyelt kérdés

[link] Gportal.hu/portal/milz-star/image/gallery/1247156029_29. jpg

[link] ?

2014. ápr. 26. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet de milyen hajsütővas?Vasaló vagy göndörítő?
2014. ápr. 26. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
2 dologtól függ. az 1. és legfontosabb, hogy milyen az a hajsütővas.. rendes hajvasalóra gondolsz?:D Mert, ha igen akkor fontos, hogy valamilyen szinten melegedjen kívül is a készülék. Ha ez enm így megy, akkor felejtős..:D A 2. doldog, hogy milyen hajad van.. Nekem például képtelenség ilyennel megcsinálni, emrt mire a 4. tincshez érek már egyenes.:D Szóval ha vékonyabb szálú hajad van akkor oké. Nekem még a sima hajgöndörítő sem használ, csak a kúpcsavaró.:D És ha mindkét dolog stimmel, akkor itt a videó, ahogy el tudod készíteni..:) -> https://www.youtube.com/watch?v=0bucbF78Y14 Várom a válaszod!:D
2014. ápr. 26. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Nekem vékonyszálú a hajam és mégis secperc alatt ki megy belőle.Lehet kúpvasat kellet volna vennem.És akkor most nem kéne a göndörítőt hajvasalónak használnom.(mivel nem tom másra)Egyébként tök jól lehet vele vasalni :DD Göndörítésnek meg maradt a zsepi csavarásos módszer.Amivel ha nagyon göndi lesz rávasalok a göndörítővel x) Éljen a találékonyság.

2014. ápr. 26. 16:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Rossmann Lockenstab deelwelt

Hosszú,vastagszálú

2014. ápr. 26. 16:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Sehogysem sikerül...olyan mű lesz.. kúpvasat kellett volna vennem...ez 3000 ft volt
2014. ápr. 26. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
És ha előtte hajhabozod ,majd sütés után hajlakkozod akkor sem jó?
2014. ápr. 26. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
A 2. kép szerintem nem sütővel van csinálva, hanem csavaróval.
2014. ápr. 26. 17:21
 8/11 A kérdező kommentje:
nagyon mű hullámokat készített... meg melegedett is a zsinór..ezért visszavittem,visszavették :) majd kúpvasat veszek és jelentek :)
2014. ápr. 26. 17:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez a lány :Meghan Riekens

Neki van egy youtube blogja ès ott a haját kúpvassal csinálja ès nagyon sz3p

2014. ápr. 27. 09:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Megnézem majd a videóit :) Én amikor megvettem a hajsütővasamat,nagy reménnyel azt gondoltam,hogy majd nekem is ilyen gyönyörű hullámaim lesznek:

[link]

De sajnos csalódnom kellet :( Egyébként ő a kedvenc színésznőm .Szerintem annyira széép *_*

2014. ápr. 27. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!