Nektek melyik sampon vállt be a leginkább?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más sampon a jó, de én mégis szeretnék tanácsot kérni tőletek, mert én már egy ideje Nivea sampont használok, és heti 2x mosok hajat, de egyre inkább úgy érzem, hogy két naponta kéne. Azonban én nem akarok ilyen gyakran hajat mosni, mert ez egyáltalán nem tesz jót. Szőke, göndör hajam van milyen sampont tudnátok ajánlani? vagy nektek mi vállt be?2014. ápr. 26. 09:38
1/4 anonim válasza:
Szia!:)
1x is nem baj ha sokat mosol hajat,csak az elmúlt napokban kevesebb sampont használj. Vagy van még száraz sampon ha lusta vagy és nagyon zsírosodik.
Egyébként nekem bnőm ajánlott egy sampont neki bevált,gondoltam kipróbálom. És úristen az a sampon semmihez sem fogható.:O
Kiszőkített hajam volt. És attól elkezdett nőni,nem töredezett,nem hullott,selymes volt és alig kellett belőle.Utána még hajpakolást se kellett használnom annyira jó volt. Meg megmostam vele a hajam,megszárítottam és utána is tökjó állaga volt. Azóta is azt keresem (helyileg) De a neten lehet rendelni. kb 900ft Subrina Recept Strong Hair :)
2/4 anonim válasza:
a nivea sampontól nekem is zsírosabb lett a hajam és gyakrabban kellett volna mosnom, így váltottam garnier fructis-ra, nekem az jó
3/4 anonim válasza:
Syoss volume
Száraz, zsírosabb tövű a hajam, nekem ez vált be:-)
4/4 anonim válasza:
szia:)én régebben 1-2 éve kétnaponta mostam hajat aztán egyik nyári szünetben ráálltam arra, hogy heti 2x szerdán és vasárnap mossak hajat és így kevésbé lett zsíros meg korpás valamint és a Baba 2in1 samponját használom a mandulásat és most, hogy megjelent a kókuszosat. És a sampon kb.1-1.5 hónapig elég akkor pedig mindig a másik fajtát szoktam venni, mert így nem szokja meg a hajad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!