A 3-as és a 4-es tuti :). Mindkettőt régóta használom és imádom!
2013. ápr. 4. 21:42
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
De még mindig nem tudom... :D
2013. ápr. 4. 21:45
3/17 anonim válasza:
Ha én lennék az anyukád, sokkal jobban örülnék neki ha készítenél nekem valami szépet amit te csináltál mint,hogy pénzt költesz rám.Ez nem csak ilyen anyuka szöveg.. tényleg sokkal jobb érzés valami személyeset kapni ami látod h el bíbelődtél stb. A Bigin.hu -n nagyon egyszerű,aranyos dolgok vannak, biztosan találsz valamit.
2013. ápr. 4. 21:46
4/17 A kérdező kommentje:
A 3-as nagyon tetszene, de tuti nem fogom megvenni, mivel:
Lehet, hogy a samponnal együtt használva jó, de külön úgy tűnik, nem. :C
2013. ápr. 4. 21:47
5/17 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak!
Nekem anyukám mindig örült annak amit készítettem neki
2013. ápr. 4. 21:51
6/17 A kérdező kommentje:
# 3/4
Nem írtam, hogy nem fogok neki készíteni valamit. :)
Karkötőt csinálok neki, nemsoká kész lesz. + Sütni is fogok.
Amúgy...! Most olvasom, hogy a Lush termékei nem valami jók festett hajra, ezért most inkább a BB krémet veszem meg. :) Ha lesz több pénzem, akkor talán megrendelem a 2-est, vagy a 4-est.
Ha anyukád már más kémiai színezővel festeti a haját, akkor a henna nem jó! Csak szólok, nehogy csúnyán allergiás legyen! A BB krém jó....:) édes vagy!
2013. ápr. 4. 22:08
9/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy BB! :)
2013. ápr. 4. 23:18
10/17 anonim válasza:
A BB krém eléggé olyan dolog hogy ahhoz tudni kell a bőrtípusát, a bőrszínét, mert ha nem jót veszel akkor sose fogja használni. Pl én anyumnak a Missha nem volt jó, én csak mintát rendeltem neki, de az 53-as Misshának nagyon világos színe és sárgás árnyalata volt, ami neki pont nem jó. Viszont az Essence MySkin színezett hidratálót szereti nagyon, tökéletesen illeszkedik minden bőrszínhez és mennyivel olcsóbb... az kb 700 ft. Én karácsonyra ajándékcsomagot állítottam össze ilyen olcsóbb, de krémmánián is jó értékelést kapott cuccokból. Volt benne szinte minden. Nagyon örült neki, használja is mindet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!