Ti melyik terméknek örülnétek a leginkább?
Gyönyörűszép anyumnak akarnék venni valamit. :D
A haja elég száraz, és vékony, ezért nagyon tetszenek ezek a Lush temékek...
Viszont a BB krém annyire érdekes! :D
Szerintetek?
1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link]
Sajnos csak 6000 Ft-om van. :/ 15/l
Köszi a válaszokat! :)
Persze, számoltam a postaköltséget is!
És a hennát úgy tudom a kémiai festést követően 2 hónap múlva már lehet használni! :)
Amúgy meg a szín... Nos igen, szerintem a 23-as jó lesz.
Itt vannak képek, és az tökéletesen olyannak tűnik, mint a bőre:
Ismerem anyu mostani termékeit, és bízok benne, hogy ez jó lesz. :)
Egyébként nekem van Essence színezett hidratálóm, és nem szeretném leszólni, de nagyon érződik rajta, hogy olcsó. :( Szerintem nem jó.
És nem is akarok anyunak most olcsó dolgot venni, mert tudom jól, hogy mindig is szeretett volna valami magasabb minőségűt. :)
Én pedig azt nem értem, hogy miért kell mindenáron megjegyezned a gondolatodat... Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk, és kérdésekre választ adjunk. Ha nem tudsz válaszolni, vagy nem akarsz, akkor csak ki kell lépni innen! Nem az volt a kérdés, hogy "Szerintetek vegyek drága cuccot anyunak?" :(
Amúgy pedig sosem vettem még neki semmit (még csokit sem!), hanem mindig készítettem dolgokat. Ez most sem marad el, de egyszerűen nem érzi magát szépnek (pedig gyönyörű), és szerintem ilyenekre van szüksége. Boltokban is mindig nézegeti a drága cuccokat, és látom rajta, hogy nagyon akarna minőségi dolgokat, de nem veszi meg soha. Ő olyan, akinek ha van egy ezrese, akkor azt abban a másodpercben a gyerekeire költi...
Na de ne mondd már, hogyha lenne pénzed Nike cipőre, akkor is megvennéd a kínait... Pedig a kínai sportcipő 2000-3000 Ft, a Nike meg 10e felett van. Ugyan ott tartunk, nem kell itt okoskodni.
Egyébként megrendeltem neki a cuccokat! :)
Amúgy ilyen BB Krémet vettem neki... Ez ismertebb, így több véleményt olvastam róla. Jónak mondják, és még az ára is kedvezőbb! :)
Illetve hezitáltam, hogy mire költsem a maradék pénzemet, de végül rendeltem neki még így ilyen ajakhidratálót!
De úgy tűnik, hogy tudok még pénzt keresni, szóval ha valaki tud ajánlani valami terméket (szépségápolási), akkor szívesen fogadom az ötletet. :)
Egyébként ma csináltam neki ilyen Lush inspirálta zselés tusfürdőt. Nem lett valami jó, de nekem tetszik. :) Bár lehet, hogy újra csinálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!