Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampon illetve balzsam...

Milyen sampon illetve balzsam lenne a leginkább megfelelő az én hajamra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő: nem tudom hogy milyen sampont illetve balzsamot használjak, eddig naponta mostam a hajamat de ezen változtatni akarok hogy 3-4 naponta tegyem ezt. Balzsamot eddig nem nagyon használtam de jó lenne azt is bevetni...

A hajtípusom: mivel gyakran mosom így hamar zsírosodik, ezenfelül száraz, erős - de sok a gyenge esetlen hajszál így amikor belövöm a sérót fekete tafttal akkor sok hajszál össze vissza áll. (ezek gyenge, vékony hajszálak amik arra állnak amerre akarnak még akkor is amikor fekete taft van belekenve)

A hajam hosszúsága úgy 5 cm lehet.

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

2009. aug. 24. 01:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A zsírosodást a taft okozza. Ezektől a szerektől hamarab zsírosodik a haj. Esetleg nem tudnád kiiktatni, és valami természetes frizurát készíteni? Kipróbálhatod a szárazság ellen a szilikonos hajvégápolót (Avon-os is van, vagy néhány boltban lehet kapni. Néha Rossmannban is van ill. a Tescoban is láttam már.) Monduk az Avonos nekem jobban bevállt, mert nem hagyott egyáltalán zsíros érzetet szárítás után. Inkább hosszabb hajra való szerintem, de egy próbát megérne neked is.
2009. aug. 24. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!