Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ajánlani hajmosás...

Tudtok ajánlani hajmosás előtti, házi hajpakolásokat?

Figyelt kérdés
Kicsit töredezett, zsíros a hajam a hajtöveknél, a végén pedig száraz. Szeretnék valami hajpakolást tenni rá, mielőtt megmosom. Tudtok olyan pakolásokat, ami nektek bevált?
2014. ápr. 22. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Finomítatlan olajok: kókusz, ricinus, argán, jojoba, olíva, stb Esetleg mézzel, tojással fel lehet turbózni

Joghurt, simán vagy szintén olajjal (szerintem jobb, ha nem keversz bele mást)

kókusztej

Öblítőnek sör, ecet, macskamenta tea, szőke hajra kamillatea, barnára zsálya vagy diófalevél.

2014. ápr. 22. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam hogy babaolajat kenek a hajvégeimre. Ezt szombaton reggel szoktam és vasárnap délutánig a hajamom hagyom. Úgy veszem észre, hogy a száraz hajam puhult, ráadásul jó illatú is lesz töle.
2014. ápr. 22. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Olívaolaj, szűz kókuszolaj, ricinusolaj :) Hajmosás előtt felmelegítek kb 3-4 evőkanálnyi olajat, majd a hajam hosszába masszírozom. Pár óra múlva megmosom.
2014. ápr. 22. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam, hogy egy doboz sörnek kb. a fele, egy tojás sárgája, egy kanál méz, berakom a mikróba hogy ne legyen hideg, jól összekeverem. Hajmosás előtt ráteszem a fejemre, először a hajtövemhez szoktam rakni majd a maradékot ráöntöm a végére, és egy régi rossz törölközővel betekerem. Rajta hagyom 20 percig, utána pedig megmosom a hajam ahogy szoktam. A sörtől nem lesz büdös egyáltalán, ha megijednél tőle. Nagyon puha és fényes lesz a hajad tőle.
2014. ápr. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!