Hogy tudnám házilag (és nem porokkal ha nem természetes módszerrel) kicsit szőkébbé tenni a hajamat?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a segítséget! :)2014. ápr. 21. 23:08
1/9 A kérdező kommentje:
*hanem
2014. ápr. 21. 23:20
2/9 anonim válasza:
Facsarj ki egy citromot azt öntsd a hajadra hagyd rajta néhány percig aztán mosd le :D
3/9 anonim válasza:
Mézes-olívaolajos pakolás (csak keverd össze, tedd a hajadra, hagyd rajta 2-3 órát, majd mosd ki samponnal)
Citromlé, kamillatea (öblítő hajmosás után)
Szőkítőspray (nekem balea volt, én mosás előtt fújtam rá pár órával, majd kimostam)
Megjegyzem, hogy nekem csak és kizárólag a szőkítőspray, vagy a hajfestés/szivatás volt hatásos, pedig középszőke a hajam. Kb 6-7 hónapig használtam természetes módszereket, nagyon szárítanak( kivéve az olajos), és nekem SEMMI eredményt nem hozott.
Amúgy ha jót akarsz a hajadnak, nem szőkíted, az az egyik legkárosabb dolog, én is lemondtam róla.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom ;)
2014. ápr. 22. 09:29
5/9 anonim válasza:
A fentebb felsorolt házi cuccok világos szőke hajon hatnak, fényesebb lesz tőle, szebb. Másfajta hajon semmi hatásuk. Emellett ami szőkít bárhogy is az árt... mivel világosításhoz a hajadból a pigmenteket kell kivonni, ami bárhogy csinálod ártalmas, tönkreteszi a haj szerkezetét.
6/9 A kérdező kommentje:
:// Na mindegy, de lehet nyáron majd kiszőkül egy kicsit a naptól (Most világosbarna)
2014. ápr. 24. 15:53
7/9 anonim válasza:
Úgy is lehet szőkíteni a hajat, hogy ne menjen tönkre. Jó szakember kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!