Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg gáz az ombre haj? Még...

Tényleg gáz az ombre haj? Még a természetes is?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha valakinek ilyen színű: [link]

Szerintem szép, természetes hatású. Változtatásnak is remek, ha valaki megunja a hajszínét de mégsem akar teljes festést.

2014. ápr. 21. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem semmi baj nincs az ombre hajjal, csak mint minden divatirányzat során, ebben is van néhány túlkapás, meg ízléstelen megoldás, meg tehetségtelen fodrász.

Én szívesen kipróbálnám, mert sötétbarna a hajam, sosem volt világosabb és így legalább nem kellene havonta a lenövéssel bajlódnom.

2014. ápr. 21. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, meg van akinek nyáron amúgy is kiszívja a nap a haját ilyesmire, talán az is gáz lenne?
2014. ápr. 21. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A valóban (!) természetes, amit a nap "csinál", nem pedig a fodrász, az sosem lesz gáz. :)

Ha egy fodrász olyannyira tökéletesen le tudja utánozni a napszítta hatást, hogy nem tudom eldönteni, hogy festés-e vagy sem, akkor szintén nem gáz.

A linkelt képről is simán elhinném, hogy valódi.

2014. ápr. 21. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A nap elég durva dolgokat tud csinálni, lányom egyik osztálytársának (másodikos) annyira kiszívta hogy totál festettnek látszik/ana, ha nem nyolc éves lenne.
2014. ápr. 21. 12:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Én személy szerint festetni szeretném, csak annyian fikázzák (hozzá nem értők) hogy néha el bizonytalanodok. Szerdán akarok időpontot kérni és egy kicsit gondoltam körbenézek. Természetesen saját érzésem, megérzésem szerint fogok dönteni. Még jöhetnek vélemények.
2014. ápr. 21. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyan szörnyű, mert természetesnek tűnik, de mondjuk annyira nagyon nem tetszik, mert ennek meg annyira értelmét nem látom:D de ez legalább nem ronda:D
2014. ápr. 21. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:

sztem jól néz ki.

22/F

2014. ápr. 21. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez még nem vészes, csak épp már minden második csajnak ombre haja van ami szerintem elég tucat és unalmas lett ezáltal... mellesleg ha ennyire a divat után mész akkor fénycsík most a menő, és az még egyelőre ritka Magyarországon, ezáltal egyedibb is.
2014. ápr. 21. 22:03
 9/10 A kérdező kommentje:
A fénycsík már nem az a kategória ami az én stílusomhoz megy :)
2014. ápr. 22. 08:32
 10/10 anonim válasza:

szia szerintem az ombre haj csak 1 szempontbol lehet gaz, hogy az ammonia ami a festekben van megtori a hajszalaid vegeit.

viszont ha te egy temrmesztes hatasu egeszseges ombre hajra vagsz ezekbol a modszerekbol kiserletezz. szerintem ezekkel elerheted a kepen lathato eredmenyt :)

sok sikert. majd irj h hogy mukodtek

[link]

2014. okt. 4. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!