Tényleg gáz az ombre haj? Még a természetes is?
Úgy értem ha valakinek ilyen színű: [link]
Szerintem szép, természetes hatású. Változtatásnak is remek, ha valaki megunja a hajszínét de mégsem akar teljes festést.
Szerintem semmi baj nincs az ombre hajjal, csak mint minden divatirányzat során, ebben is van néhány túlkapás, meg ízléstelen megoldás, meg tehetségtelen fodrász.
Én szívesen kipróbálnám, mert sötétbarna a hajam, sosem volt világosabb és így legalább nem kellene havonta a lenövéssel bajlódnom.
A valóban (!) természetes, amit a nap "csinál", nem pedig a fodrász, az sosem lesz gáz. :)
Ha egy fodrász olyannyira tökéletesen le tudja utánozni a napszítta hatást, hogy nem tudom eldönteni, hogy festés-e vagy sem, akkor szintén nem gáz.
A linkelt képről is simán elhinném, hogy valódi.
szia szerintem az ombre haj csak 1 szempontbol lehet gaz, hogy az ammonia ami a festekben van megtori a hajszalaid vegeit.
viszont ha te egy temrmesztes hatasu egeszseges ombre hajra vagsz ezekbol a modszerekbol kiserletezz. szerintem ezekkel elerheted a kepen lathato eredmenyt :)
sok sikert. majd irj h hogy mukodtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!