Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miket használjak a börőmre?...

Miket használjak a börőmre? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

14 éves vagyok,a börőm T vonalban zsíros és a két orcámon normál,vagy inkább száraz.Ott közte,mikor,hogy.:D zsíros,pattanásra hajlamos a bőrőm,és nagyon sok mitesszerem van.

Mostanában nagyon pattanásos a bőröm és csúnya,kipirosodott,tág pólusú,nagyon csúnya mitesszeres :(

Utálom magam ezért.Egyszerűen undorító.

Általában korrektort és púdert használok.Ha nagyon gáz,akkor még alapozót is.De az lenne a jó,ha nem kénének ezek a dolgok,max korrektor,de jó lenne,ha nem kéne semmi.

Igazából még "lusta" is vagyok,mert nem szeretnék 10 terméket használni az arcomra,hanem pl. 2-3-at is elég lenne.Kéne segítség,hogy milyen termékekkel tisztítsak,ápoljam,fedjem stb?:)

Tudom,hogy hetente kéne radírozni,jó arcradírozót tud valaki? Sokan ajánlották a cukor,citrom, méz-kombót,heti 2 arcradirozásra :)

Meg még a szalicilsavas arctisztítót és arcpakolást is.Azt is mondták,hogy újítsak be egy erős és egy gyenge fedésű alapozót,hogy ha nem annyira rossz,akkor a gyenge,ha meg nem,akkor az erősebbet.És,hogy mindkettő legyen long lasting-os,mert nagyon fontos, főleg a zsíros bőrnél, mert azon könnyebben és gyorsabban kophat, foltosodhat a felvitt alapozó,fontos még,hogy matt hatású legyen. Viszont én nem szeretnék használni semmi féle alapozót :\ De ha használnék,akkor az erős fedésűből ajánlották a bourjois 123 perfect-et.

Ezen kívül még mondták,hogy kéne egy mattító hidratáló,amit alapozás előtt fél órával vigyek fel, hogy kifejtse hatását ; egy jó korrektor,pl. yves rocher VAGY a catrice camuflage:)

ja és még az,hogy nekem kicsik,és szög egyenesek a szempilláim, és kéne egy nagyon jó dúsító és hosszító szempilaspirál.

Bocsi,hogy túl hosszú,vagy értelmetlen lett,de nagyon fontos lenne. :)

Előre is köszönöm

2014. ápr. 20. 13:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Én amit használok:

Arctej a szemfesték lemosására és tisztításra; Lidl-s is ugyanolyan jó, mint egy drágább fajta.

Garnier arcradírral radírozok.

Clean & Clear mitesszereltávolítóval összehúzom a pórusokat.

Ha csúnya piros pattanásom van, arra rázókeveréket teszek. Gyógyszertárban lehet kérni 500Ft/adag. Nagyon szépen eltüntetni a pirosságot 10 perc alatt, csak szárít. Ha esetleg heges marad az arcom vm miatt, akkor Bepanthen. És persze hidratáló arckrém.

Sajnos egybe megvenni mindent egybe drágának tűnne, de mindegyik nagyon sokáig tart, és ez nálam így hatásos. És persze az alapozót meg a púdert mellőzhetem, nem maszkolom magam.

És persze arckrém

2014. ápr. 20. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!