Milyen alapozót használjak a bőrömre?
Figyelt kérdés
18 vagyok és hát nem éppen babapopsi tapintású az arcbőröm. Pubis koromban tele voltam pattanásokal, amiknek a helye a mai napig meglátszik. Tele vagyok miteszerekkel (kozmetikushoz járok!) és a pórusaim rettenetesen kitágultak. Kénytelen vagyok naponta alapozót használni, annyira ronda a bőröm :S Eddig folyékonyat használtam, d enem igazán vált be, most nyáron váltottam, krémes állagura, de ez sem az igazi, mert eltömiti a pórusaimat :S Mit kéne tennem, használnom? :( teljesen el vagyok keseredve, más lányoknak olyna szép a bőrük, szinte az összes barátnőmnek, nekem meg e... arra gondoltam h szolizni fogok, de csak épp h barna legyek, talán akkor nem lesz annyira szembetűnő az arcbőröm...2010. aug. 13. 20:16
1/1 anonim válasza:
Átérzem a helyzeted. :S
Szerintem Vichy normateint alapozót (folyékony) használj,mert nagyon jól fed.Igaz egy kicsit drága,de csak kevés kell belőle és sokáig elég.Nekem már egy éve megvan,pedig rengeteget használom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!