Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használjak a bőrömre?

Mit használjak a bőrömre?

Figyelt kérdés

Baba tusfürdőt használok, mellé nivea testápolót. Mégis olyan szinten ki van száradva a bőröm, hogy hámlik.

Az arcomat is reggel este kenem Loreál nappali ill. éjszakai krémmel, mégis majdnem h egészben le tudom húzni a hámréteget.

Ráadásul fáj, viszket. Ülni alig tudok, majd be.rok, ha még a farmer is dörzsöli.

2011. febr. 21. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
bőrgyógyász? ez nem hiszem hogy normális
2011. febr. 21. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:

A Baba tusfürdőt hagyjuk is...

Tessék venni a DM-ben Babylove babaolajat és Nivea baba testápló tejet. Először fürdés után az olajjal kend be, 2 perc alatt megszárad és utána a testápoló tejjel. Nekem a száraz sarkamat ez hozt arendbe. Minden káros, mesterséges és allergén anaygatól mentesek, főleg az olaj. Az csak mandulaolaj és bio kamilla kivonat.

Az arcra, én megmondom őszintén gyűlölöm a Lorealt és GArniert, az új európai allergén listán fő helyen szerepelnek, annyi a mesterséges anyag bennük.

Inkább Alverdét próbálnék meg, vagy Hymalaya Herbalst.Esetleg próbáld meg rá a babaolajat, vagy a La roche posy Tolerian családjának arckrémjét.

2011. febr. 21. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az olajos megoldás tényleg jó testre, én arcra Baba szappant szoktam használni, utána meg kék tégelyes Nivea krémet, nagyon jól hidratál. :)
2011. febr. 24. 12:23
 4/6 anonim válasza:
Felejtsd el a Nivea testápolót, meg úgy összességében az összes médiában felkapott szart! Az összes testápolóban paraffinum Lycvidum nevű méreganyag található, ami a benzingyártás mellékterméke. Tulajdonképpen kőaljszármazék és hihetetlen módon mérgezi a bőnröd. Nekem nagyon sokáig volt száraz a bőröm és olykor nekem is hámlott. A NUSKIN nevű kozmetikai cég forgalmaz egyedül paraffinum Lycvidum mentes testápolókat, ajánlom neked is, mert helyreteszi a bőröd. Keress rá az interneten, nem olcsó de érdemes belefektetni.
2011. márc. 23. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

12:23-es vagyok.

Nem azt mondtam, hogy Nivea testápolóval kenje a testét. Én annyit mondtam, hogy az én bőrömnek jót tett a kék fémdobozos hidratáló krémje, és semmi baja nem lett tőle, sőt, nagyon sokat javult a helyzet. Nem kell mindjárt ledegradálni azt, amit a másik tanácsol. :S

2011. márc. 24. 13:19
 6/6 anonim válasza:

Nem degradáltam le senkit, egyszerűen csak megosztottam a saját véleményemet, még akkor is ha az a másikéval ellentétes. Azt hiszem, a kérdező el tudja dönteni, hogy számára melyik válasz a kielégítő.. Nyilván az alapján fog majd cselekedni. De nem csak egy megoldás van..

Van akinek ez jön be, van akinek az..

2011. márc. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!