Mit használjak a bőrömre?
Baba tusfürdőt használok, mellé nivea testápolót. Mégis olyan szinten ki van száradva a bőröm, hogy hámlik.
Az arcomat is reggel este kenem Loreál nappali ill. éjszakai krémmel, mégis majdnem h egészben le tudom húzni a hámréteget.
Ráadásul fáj, viszket. Ülni alig tudok, majd be.rok, ha még a farmer is dörzsöli.
A Baba tusfürdőt hagyjuk is...
Tessék venni a DM-ben Babylove babaolajat és Nivea baba testápló tejet. Először fürdés után az olajjal kend be, 2 perc alatt megszárad és utána a testápoló tejjel. Nekem a száraz sarkamat ez hozt arendbe. Minden káros, mesterséges és allergén anaygatól mentesek, főleg az olaj. Az csak mandulaolaj és bio kamilla kivonat.
Az arcra, én megmondom őszintén gyűlölöm a Lorealt és GArniert, az új európai allergén listán fő helyen szerepelnek, annyi a mesterséges anyag bennük.
Inkább Alverdét próbálnék meg, vagy Hymalaya Herbalst.Esetleg próbáld meg rá a babaolajat, vagy a La roche posy Tolerian családjának arckrémjét.
12:23-es vagyok.
Nem azt mondtam, hogy Nivea testápolóval kenje a testét. Én annyit mondtam, hogy az én bőrömnek jót tett a kék fémdobozos hidratáló krémje, és semmi baja nem lett tőle, sőt, nagyon sokat javult a helyzet. Nem kell mindjárt ledegradálni azt, amit a másik tanácsol. :S
Nem degradáltam le senkit, egyszerűen csak megosztottam a saját véleményemet, még akkor is ha az a másikéval ellentétes. Azt hiszem, a kérdező el tudja dönteni, hogy számára melyik válasz a kielégítő.. Nyilván az alapján fog majd cselekedni. De nem csak egy megoldás van..
Van akinek ez jön be, van akinek az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!