Vannak itt olyanok, akiknek fél/1 év alatt nőtt meg a hajuk kb. Lapockáig érőtől derékig érőre? Hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 18:44
1/6 anonim válasza:
Nekem!Habar nekem lapocka alatt volt,de nem derékig ér.A fenekemig.Kb másfél év volt.
2/6 A kérdező kommentje:
És mit csináltál, hogy megnőjjön? Vagy natúr sikerült?
2014. ápr. 19. 18:54
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem most kb. ilyen hosszú, mint a jobboldalsó képen: trnd.com/hu/p/c/uploads/dove-hajapolasi-termekek/2013/04/copfvagykienged.jpg
2014. ápr. 19. 18:57
4/6 anonim válasza:
kb 1 év alatt nőtt meg, mivel havi 2 centit nő a hajam. Semmit nem szoktam csinálni vele. Mosom heti 2szer, sose vágatom, sose szárítom stb. Szerintem sokat számít hogy nem kenem mindenféle csodaszerrel, amik általában többet ártanak mint használnak.
5/6 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy hajvasalástól jobban nő,szerintem azért mert jobban húzom:D
6/6 anonim válasza:
Nekem. És egészséges is! Nem vasalom, nem festem, hetente max. 1x mosom (nem is zsírosodik már annyira), biosamponnal, amit gyógyszertárban veszek. Balzsamot/kondícionállót NEM használok! 2 havonta mentem vágatni, mostmár csak 3-4 havonta kell. Kókuszolajas hajpakolást használok, havonta 1x, de a fejbőrömre csak 3 havonta teszek. Argánolajas hajvégápoló csak hajmosás után. És minden nap átmaszirozom a fejbőrömet esténként. Vitaminokat is szedek ez mellé (bár nem a hajam miatt kezdtem el, de szerintem segített). Gyakran fogom lófarokba a hajamat, így a vége nem törik (mivel ha kiengedve van, akkor folyton piszkálom a végét :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!