Ártana a szolárium?
Figyelt kérdés
Elég fehér a bőröm,és pattanásos is kissé,de azt mondják a szolárium jót tenne neki. Úgy döntöttem,hogy akkor kb. heti egyszer ,olyan 3-5 percre elmennék. Viszont félek,hogy a sok anyajegyemnek nem tenne jót. Mi a véleményetek?2014. ápr. 12. 22:53
1/8 anonim válasza:
Az anyajegyednek nem tenne jót de a pattanásnak igen. Inkább menj el egy kozmetikushoz ;)
2/8 anonim válasza:
Vagy inkább ülj ki egy kicsit a napra, sokkal jobb, mint a szoli.
3/8 anonim válasza:
Szoli kiszárítja nagyon ezért ne.Inkább napfény és rendszeres tisztítás.
4/8 anonim válasza:
A pattanásokra nem jó a szoli hosszútávon, mert a gyulladást ugyan csökkenti, de a pórusaid jobban kitágulhatnak, és több mitesszerre is számíthatsz.
Az anyajegyeidnek pedig szerintem te is tudod, hogy nem tenne jót.
Olvasd a krémmániát, rengeteg cikk van arról, hogyan kellene ápolni a bőröd, hogy ne legyen pattanásos hosszútávon. (nekem pl a bha hámlasztás jött be, de ez egyénfüggő)
5/8 anonim válasza:
A szoli egyáltalán nem jó a pattanásoknak, se a bőrnek, se az anyajegyeknek, se a szervezetednek.
Nem értem miért olyan felkapott a szoli.
A szauna meg sokkal egészségesebb, a pattanásos bőrnek is jót tesz, meg a szervezetnek is, mégis alig jár valaki. Én azt ajánlom + vitaminok + egészséges étrend + természetes kozmetikumok, tisztálkodószerek.
6/8 anonim válasza:
A szolárium kimondottan káros, mindegy mit mond erről a média vagy a szolárium mániások. Van két nagyon jó ismerősöm, az egyik orvos a másik pedig biológus-kémikus, mindketten természetesen szoláriumellenesek, mert nagyon jól tudják mennyire is káros és sajnos csak kevesen hallgatnak intő szavaikra. Én sose jártam szoláriumba, soha nem is tervezem, egyébként sem szeretnék természetellenes barnás-narancssárga színű lenni. Sajnos a szolárium most nagy divat lett, úgy látszik a kozmetikai cégek is azért gyártanak ilyen ronda narancssárga színű alapozókat.
7/8 anonim válasza:
Ha szolizol, attól a bőrödnek "erőlködnie kell", és hamarabb fogsz ráncoodni... :/ menj kozmetikushoz és napozz :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 13. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!