Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden szolárium zsetonos...

Minden szolárium zsetonos amely a szalonokban van? Általában hány perces egy zseton?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 00:11
 1/5 anonim válasza:
Nem mindegyik zsetonos,van olyan amelyiket számítógépről indítjál el,csak meg kell mondanod hogy hány percre mész, ezek az újabbak. Viszont van olyan is amit te indítasz el magadnak zeton nélkül,attól függ hogy milyen van az üzletben. De a 1 zsteon álltalában 3 perc szokott lenni,de van akinél 5-perc, ez üzletenként
2014. ápr. 10. 06:48
 2/5 anonim válasza:
előző vagyok,üzletenként változik,azt akartam írni csak véletlenül elküldtem előbb :)
2014. ápr. 10. 06:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Amibe én járok, az gombnyomásos.

Kintről beállítják, hány perc, de nem szabják meg, hogy 1 perced van levetkezni, és már indul is.

Levetkőzök, beállok a gépbe, és megnyomom a Start gombot.

Sztem ez a legjobb.

Voltam már zsetonosban is, de az kb. 15 éve volt.

A legrosszabb, amikor kintről indítják, egyszer télen voltam egy olyanban, hogy mondta a nő, hogy 1 perc vetkőzési idő van, ő méri, és indítja.

Bementem, de eléggé be voltam öltözve, kabát, csizma, stb.

Még rajtam volt a harisnyanadrág + egyebek, mikor beindult a gép. Na ide nem mentem többet. Egy perc lehet hogy elég ledobni egy nyári ruhát, de ha több ruha van rajtad, vagy gombos, akkor jobb, ha te szabályozod, mikor induljon a gép.

2014. ápr. 10. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk számítógépes rendszer van, a vendég magának indítja a gépet starttal. Automatikusan pedig 30 perc után indul.
2014. ápr. 10. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk zsetonos és start gombos :)

1 zseton az 3 perc. Bedobom a zsetonokat aztán beállok/fekszek a gépbe és ott van egy start gomb,ha azt megnyomom indul is.

2014. ápr. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!