Hajmosás mosódióval. Miért nem siekrül?
Figyelt kérdés
Ha mosódió samponnal mosom meg a hajam, utána mindig tiszta zsíros lesz. A sampont így készítem: 2 dl vízbe 3 mosódióhéj. 15 percig főzöm, aztán kiveszem a dióhéjat, hagyom kihülni az elegyet, majd habbá keverem. Bevizezem a hajam, rákenem az elegyet (főként a fejbőrömre), és két perc után lemosom. Utána mégis zsíros lesz, ha megszárad. Mit ronthattam el? :(2014. ápr. 11. 20:50
1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy csak a hajad nem bírja. Mosd inkább rendes samponnal!
2/3 anonim válasza:
Ha natúr sampont szeretnél, próbáld ki az Alverde vagy Alterra márka (dm, Rossmann) samponjait. Nekem még az extra zsíros hajamat is ki tudta tisztítani.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a mosódió nem habzik eléggé hajmosáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!