Mit tegyek h hajmosás után ne legyen hullámos a hajam?
Figyelt kérdés
idegesítő h ha mindig megmosom a hajam és aztán hagyom h magatól száradjon meg hullámos lesz.. ezért mindig vasalom tudom h nem jó de utálom ha hullámos.. és picit dús hajam van.. ez ellen mit lehet tenni? nincsenek vmilyen sprék vagy vmik?2014. ápr. 11. 18:26
1/3 anonim válasza:
hát én tippem: kifésülöd, megmosod, kifésülöd óvatosan, szárítod, közben fésülöd, ahol épp szárítod, és lefele tartod a hajszáritót, hogy egyenesre száradjon, utána jól megszárítod még ami vizes kicsit, azt utána kifésülöd, alszol egyet, és egész jó lesz, ha még akarod utána kicsit vasalni hogy még jobban nézzen ki akkor a vasalás is könnyebb lesz így. Sajnos csak hajszárítóval lehet, ha simán megszárad akkor mindig hullámos lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
de ha meg szárítani fogom akkor csak dúsabb lesz és úgy fog állni mint az oroszlány sörénye :D
2014. ápr. 11. 18:49
3/3 anonim válasza:
Hát, ha hullámos a hajad, akkor ne lepődj meg, hogy hajmosás után begöndörödik. :)
Próbáld meg nagy körkefén kihúzni szárításkor (tegyél a hajszárítóra olyan "szűkítőt"). Én használok rá olajat, attól nem lesz olyan, mint a szénakazal.
A sampon is sokat számít egyébként. Megvettem ezt a csicsás Million Gloss Gliss Kur sampont, úgy begöndörödött tőle a hajam, hogy csak lestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!