Mit tegyek? Belett festve tegnap a hajam rézvörösre. Vissza akarom a barna hajam. Van esély rá hogy lekopik, ledobja pár hajmosás után?
Szia! :) ismerős a helyzet :)
attól is függ, hogy mennyire lettél vörös, mennyire élénk a szín, ez a hajadtól függ (van, akinek ledobja a festést, és alig lesz vöröses, másnak szépen élénk vörös lesz, mint a dobozon)
A színező megy le pár hajmosás után, a hajfesték nem.
Ha neked nem lett élénk, próbálhatsz eredeti barnádhoz hasonló, max. 1-2 árnyalattal eltérő ugyanilyen típusú festékkel átfesteni otthon.
Ha élénk vörös lett, akkor nagyobb a baj, mert a vörös az olyan, hogy még más színeken is átüt.
Nekem volt egyszer, hogy tök vörös lett, nem tetszett... elmentem fodrászhoz, tett rá barnát, ledobta, akkor eggyel sötétebbet tett rá, attól fekete lett :(
Próbáld meg ugyanilyen Garnier festékkel átfesteni barnára.
Ledobni nem fogja, meg kell várni míg lenő.
És az első lenövés felénél is nekem napfényben vörösen csillogott a barna hajam. Kellett idő, míg visszakaptam az eredeti barnát. Most már megbecsülöm :)
Colour B4 kidzedi :) [link]
DM-ben lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!