Lányok! Bajusz szőkítés?
Figyelt kérdés
15 leszek, és nagyon zavar a bajuszom... Sötétebb bőröm van. Hogyan szőkíthetném?2014. ápr. 9. 11:21
1/3 manó1235 válasza:
kozmetikus, otthon egyedül ne kísérletezz szerintem.. vagy ha más nem vegyél rá gyantát egy idő után nem is fog annyi kinőni.. nekem már alig van :)
2/3 anonim válasza:
kozmetikus vagyok. szerintem is menj el egy kozmetikushoz:) gyantával ha nem nagyon muszáj, ne próbálkozz, mert a pubertáskori szőrnövési rendellenességek lehet, hogy csak átmenetiek -mint ahogy az ebben a korban lévő hormonzavarok- , és ha kikerülsz ebből a korból, lehet, hogy nem kell majd vele semmit csinálni. de ha elkezded gyantázni, akkor azt onnantól kezdve már biztos, hogy mindig kell majd.
3/3 anonim válasza:
Én a szemöldökömet és a bajuszkát is szedetem pár éve, és az ismerőseim is. Semmi bajod nem lesz tőle. A kozmetikusom is mindig ajnálja mindenkinek. 15 évesen ritka ronda, ha benőtt a szemöldököt, és kacor királyt játszik valaki. Kiszőkíted sem lesz jobb, mert fog látszani, csak nem sötétként, de a szőke is látszk valamennyire. Én szedetem, és havonta járok kozmetikába. Egyre kevesebbet látok rajta. Otthon is le lehet szedni. Ez a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!