Colával lehet szőkíteni a hajat?
Köszi :)
Pár hete olvastam asszem az I<3Magyarország honlapján azért jutott eszembe, de kíváncsi voltam ,hogy van benne igazság vagy nincs
Az nem inkább citromlé volt..?
Mert az igen..:)
De a cola semmikép sem..!
Nem biztos colát írtak mert emlékszem ,hogy még írták ,hogy jó tisztító szernek is :)
Citromlével ? te próbáltad már vele ?
Igen próbáltam..! :)
Én csak egyszeri alkalommal mostam meg citromlével a hajam..és másnap világosabb lett...
De csak igazi citrommal lehet..nem pedig ami a boltokban kapható citromlé..mert én is azzal csináltam,és abból eléggé sok kellet hozzá,de utána többször mostam a hajam igazi citromlével,és sokkal világosabb lett a hajam..
Sőt szinte olyan mintha ombre lenne bele festve..
De hajmosás előtt próbáld..!
Bár nekem nem ragadt tőle a hajam,de azért én kimostam belőle...illetve alufóliát tekertem arra a tincsre amire tettem citromlét..és kb 1 fél órán át hagytam rajta az alufóliát utána pedig megmostam..! :)
Köszönöm szépen :) !
Hétvégén szerintem kipróbálom , citromlé esetében legalább nincs olyan ellenérzésem mint a colával kapcsolatban volt :D
Festetni igazából nem szeretném, legalább is most, ha egy kicsit kiszőkülne már elégedett lennék vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!