A Bánfi sampont lehet Vitanol C-vel eggyütt használni?
Figyelt kérdés
Ha van olyan aki igy használja akkor irja le légyszi a tapasztalatát és hogy mennyit segített neki a hajnövekedésben2009. dec. 19. 15:57
11/12 anonim 

válasza:

Hogy lehetnek ilyen bunkók az emberek h beírnak cs azért ide h leoltsanak:(
Szóval a véleményem az h semmi akadálya annak h együtt használd a kettőt, jót tesznek a hajnak:) Én Bánfi hajszeszt és vitanol c-t is használok. Gyógynövényesek szóval bajod nem lesz tőle...
Egyébként ezeknek a bunkó embereknek mondom, h ha minden hónapban a fodrásznál csücsülsz nemhogy megnőni nem fog a hajad, hanem egyre kisebb lesz:D:D:D (tapasztalat, én is így próbáltam növeszteni a hajam mert azt mondták h csak úgy nő meg, cs akkor nem törik le:S:S:S:S) Ezek a hajápolók nagyon jók, és 4 havonta mikor megyek a fodrászhoz mindig megdícséri milyen szép egészséges hosszú a hajam:)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. ápr. 18. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!