A Bánfi sampont lehet Vitanol C-vel eggyütt használni?
igen és másnap reggel a bokádig fog érni a hajad....:S
2009. dec. 19. 16:15
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ide normális emberek válaszát várják és nem bunkókét! Nem értem mit keresel ezen az oldalon:S
égnek áll már tőletek a hajam, fogadjunk teis vmi 15 éves csitri vagy aki azthiszi h majd 1 hét alatt a 2szereésre nő a haja, ha egyszerre használja ezt a 2 csodaszert. minden 15 éves kislány bánfit és vitanolt hazsnál, mert hosszú hajat akarnak:D
annyira viccesek vagytok már komolyak.....
2009. dec. 19. 17:55
4/12 A kérdező kommentje:
Hát képzeld 21 vagyok! Ha meg nem tetszik 1 kéréds akkor mi a fenének válaszolsz rá? szánalmas!
Én bánfit még nem próbáltam de a Vitanol C-t fél éve használom és 15 cm-t nőtt a hajam ezalatt. Szóval az havi 2-2,5 cm. Előtte olyan 1-1,5 cm-t nőtt. Ne várd azt, hogy használod 1-2 hete és, hogy "húú de hosszú lett a hajam" mert ez nem így megy. Több hét kell neki míg tapasztalni fogsz jelentős növekedést. 2 hónap után kezdtem el látni, hogy ez tényleg jó. Amúgy szerintem simán használhatod bánfival is de a 2 termék ugyanakkori használata nem fogja 2x annyira meggyorsítani a hajnövekedésed, mint amit elérnél egyikkel. :)
2009. dec. 19. 18:06
21 vagy egy 15 éves szintjével. gratulálok:D
inkább kezd el ápolni a hajad, vágasd rendszeresen, megfelelő sampont használj, időnként pakolást, és étkezz úgy hogy a hajadra is hatással legyen.
ésakkor nemkell ez a nagy depresszió h jajjjj.....nemnő a hajaaaaaaaaam......
2009. dec. 19. 18:08
7/12 A kérdező kommentje:
18:08as neked mi a bajod? egyébként is nem tudom hogy honnan veszitek azt hogy azt gondolom majd 2használat után hogy hü de sokat nött a hajam! nem tudom ti mit láttok a kérdésben de hogy nem azt amit én feltettem az is tuti! és nem értem hogy miért kell rögtön lerohanni:S
A kettőt egyszerre ne szerintem.Próbáld ki előbb az egyiket,majd a másikat.15/L
2009. dec. 20. 12:27
mennyi hülye k.öcsög van itt:D:D jézusom de szánalom:D
amúgy én használtam együtt, sokkal gyorsabban nem nőtt a hajam+ a bánfitól sajnos hullott is:S:S a vitanol C viszont 4 hónap alatt 10 cm-t növesztett szóval én inkább azt ajánlanám:):) (2 naponta használtam)
2009. dec. 20. 14:11
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális embereknek a választ!:)
Kapcsolódó kérdések: