Hogyan kell használni a színező sampont?
Sötétíteni szeretném a középbarna hajamat, nagyon sötétbarnára vagy feketére. Úgy tudom, hogy erre alkalmasak a sötétítő színező samponok, de még nem próbáltam ki, de szeretném. Amikor ti használtátok, akkor nagyon befogta a hajmosóvizet a sampon? Mennyire nagyon lett sötét a víz amivel leöblítettétek a hajatokat? Hígítani is lehet vízzel a színező samponokat? Mert én úgy szoktam hajat mosni, hogy felhígítom a sampont, hogy jobban habozzon. Itt is lehet hígítani? Ha hígítom, akkor is hat, akkor is sötétebb lesz a hajszín?
24/N

Nedves hajra kell felvinni egyenletesen, majd kicsit bele kell masszírozni a hajadba, mint egy sampont. És igen, eléggé beszínezi a vizet hajmosáskor. Nyilván ahogy kopik, egyre kevésbé, de kb. 2 hétig folyamatosan színezte.
Nem szokás higítani, de nem kell attól félni, hogy sokáig benne marad a hajadban, elég hamar kopik.
Értem és köszönöm!
Akkor ezek szerint ezt a színező sampont nem szabad minden hajmosáskor használni mondjuk úgy hetente? Utánanéztem, egy ilyen kb 1000 Ft körül lehet. Ugye ennyi? Kb egy hónapig marad benne a hajban ez a szín, ha utána már másfajta samponnal mosunk hajat?

Na várjunk, te melyik termékre gondolsz? Mert pl. a Palette-nek van egy 6-8 hajmosásig tartó színezője, egy kis tasakban, vagyis nem olyan a csomagolása mint egy normál hajfestéknek. Ezt szoktál hajszínező samponnak hívni. Nem ilyesmire gondolsz?
Mert ezeket nem sampon helyett használod, hanem megmosod a hajadat, megvárod míg kicsit megszárad, hogy ne legyen csuromvizes, csak nedves. Utána felkened a színezőt. Vársz 20-30 percet és lemosod sima vízzel.
Utána már nem kell használnod, normálisan mosod meg a hajadat a szokásos samponoddal.
És amikor már látod, hogy kikopott a festék, újraszínezheted. Kb. 6-8 hajmosásig marad benne a szín, de egyre halványabb. Egy ilyen tasak kb. 400-500 Ft, attól függ hol veszed. Hosszabb hajra 2 tasakot szoktak ajánlani.

Ja értem. Na ezt már tényleg a mostani samponod helyett kell használni, ahogy a másikat is.
De csak mondom, ez inkább felfrissíti a színt, csillogóvá teszi a hajadat, de nem fogja nagyon sötétre befesteni. Mondjuk egy próbát megérhet.
Értem, köszi. Tehát akkor ez a fajta színező sampon nem is annyira nagyon fogja be a vizet?
Nekem végül is az is elég lenne, ha egy kicsivel lenne sötétebb árnyalatú barna a hajam. Lehet kipróbálom majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!