Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyen egyenes a hajam?

Hogyan legyen egyenes a hajam?

Figyelt kérdés

Picit hullámos a hajam, és szeretném, ha egyenes lenne. Viszont apukám meg nem engedi, hogy használjak hajvasalót.

Mit tegyek?

2014. ápr. 5. 11:22
 1/5 A kérdező kommentje:
* És volt már keratinos haj egyenesítésem, március 22-én, és hetente 2x mosom. Viszont az egyenesítés nem nagyon használt valamit, mivel újra hullámos lett.
2014. ápr. 5. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
az egyenes uncsi, átlagos. jó, ha van egy kis tartása
2014. ápr. 5. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:

:/

Hát oké.

2014. ápr. 5. 12:05
 4/5 anonim válasza:

Ismered a White Hair szalont? Budapesten vannak, én nem tudom hol laksz de ha Pesti vagy, nézz utána.

Brazil Cacau-s hajegyenesítést csinálnak, ami drágább, de sokkal tartósabb mint a keratinos, illetve természetes, és nem csak egyenessé teszi, hanem ápolja is a hajat. rövidebb hajra 30 ezer forint náluk, de máshol is lehet csináltatni.

2014. ápr. 5. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:

:/

kösz, de nem pesten lakom. Csak Pest közelében. de azért köszi!!

2014. ápr. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!