Divat még a tépett haj?
Most kb ilyen a hajam, ilyen a hossza, egyenesre van vágva és van egy kis oldalfrufrum de már kinőtte a formáját. Borzalmasan el tudom aludni és a vállamnál állandóan kifordul a hajam, sokkal rosszabb mint amikor rövidebb volt, de akkor meg idegesített, hogy fel se tudom fogni. Gondolkozom azon, h talán megtépetném, de nem tudom, h mennyire csináltat még ilyet bárki is. De lehet utána még rosszabb lesz és gyakrabban kell járnom fodrászhoz.
Ez a csaj minden, csak nem szép.
Kérdésre felelve: Annak van igaza, aki azt írta, hogy azt kell figyelembe venni, neked mi előnyös. Én mindig fokozatosra kérem vágatáskor, mert természetesen göndör hajam van és ennél csak a fokozatosság szép, ha göndören hagyom, úgy lesz szép esése, jobban kijönnek a loknik. És kivasalva is szép. Épp ezért nem tud érdekelni, mi a divat. Szerettem volna ilyen "Beckhamnés" frizurá, amikor elöl, oldalt hosszú ahaj, hátul meg egész rövid, de erről épp azért beszélt le a fodrász, mert ha egy kis pára éri a hajam, akkor bolyhos lesz és ennél a frizuránál előnytelen. Erről a fodrásszal kéne konzultálnod, mit javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!