Miért apró pattanásos az arcbòröm? (kép)
Figyelt kérdés
nagyon zavar, ha este bekenem az arcom testápolóval, akkor valamennyjre javul,de már 1nap mulva újra ilyenp :-/
És hogyha vörösbort iszok, akkor nagyon piros lesz az arcom minden területe.. nemtudom hogy van valami köze a kettőnek egymáshoz?
Ès mivel lehetne ezt kezelni? Milyen krémet ajánlotok?
a normális válaszokat előre is köszönöm! :-)
2014. ápr. 3. 19:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez allergia, vagy kiütéses valami, bőrgyógyásznak nem mutattad még? Egyébként a testápolót nem szabad arcbőrön használni. Esetleg próbálkozhatnál mézes pakolásokkal és hasonló természetes módszerekkel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezek nem pattanások, tuti valami allergiás reakció. Nekem pl akkor jönnek ki a bőrömre ilyenek, ha valami irritálja.
Mivel kened az arcod?
3/5 A kérdező kommentje:
Dove visible effects testápolót használok.
Nem voltam még bőrgyógyásznál. Egyébként nem mindíg ilyen, valamikor kevésbé látszik, máskor meg erőteljesebben és szinte ég az arcom..
2014. ápr. 3. 20:52
4/5 anonim válasza:
Szerintem a melegtől jön ki,nem allergia.Ha meleged van akkor jobban.Aloe termékek és a rózsakivonatosak tökéletesek.
5/5 anonim válasza:
Ne kend testápolóval az arcod, a Dove-ot meg dobd el jó messzire.Ha a helyedben lennék, egy pár napig sima olajjal (ha van, extra szűz olíva) kenném az arcomat, aztán eldől, hogy mi a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!