Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemölcskezelés vérehulló...

Szemölcskezelés vérehulló fecskefűvel?

Figyelt kérdés
Elég sok szemölcs van már régóta a kezemen.Találtam vérehulló fecskefüvet az utcán, de nem tudom pontosan hogy is kell vele kezelni.Azt tudom hogy meg kell törni a szárát és abból jövő nedvvel naponta 2-3 alkalommal bedörzsölni a szemölcsöt.De ezt száradás után le kell mosni?Vagy hagyjam rajta, és mindig kenjem rá a régi rétegre az újat?Ha feketés-narancssárgára színezi a szemölcsöt az normális?

2014. ápr. 1. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha sok szemölcs van a kezeden, az azt jelenti, hogy vírusos fajta. Amit aztán kenhetsz akármilyen növénnyel, vissza fog térni. Orvoshoz menj vele.

Másrészt ha már gyógynövényeket használsz, semmiképp ne az utcán szedd össze. Megfelelő ismeretek nélkül akár más, nagyon hasonló növény is lehet, és az út közelében, városi környezetben szedett növényen több mocsok van, mint kellene, többet árthatsz vele, mint amennyit esetleg használ. Ráadásul még elég zsenge kis növény lehet, hiába a korai tavasz, még nem is elég hatékony valószínűleg.

A feketés szín normális amúgy. És elvileg le kellene kapirgálni, de ahány ház, annyi szokás, van aki szerint meg tilos.

2014. ápr. 1. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!