Tudnátok ajánlani valamit a szempilláimra, amitol none ki néhány vagy helyre hozná oket? Muszempilláim voltak és majdnem az osszes kihullott.
Hasonlóan jártam nem régen, bár nekem nem hullott ki, hanem letört. Sokáig bántam is, hogy műszempillát csináltattam, mert előtte is szép pilláim voltak.
Végső elkeseredésemben kezdtem el kenni a ricinussal, mert már kifesteni sem volt kedvem.
Kb. 2 hét után már hatalmas pilláim voltak, láttam nőni az új pici szálacskákat. Végre helyrejött. Sokszor már meg is szenvedek vele, mert annyira hosszú, hogy összekócolódik :-D
Szerintem mindenképpen próbáld ki! Én azóta is használom, de néha kihagyok egy két napot.
21/L
Én is ma kentem be először ricinussal, de ti a pillákat kenitek végig, vagy a tövére is ? Én fültisztítót mártottam bele és azzal kentem végig a pilláim , persze ok folyik a tövére is... nekem letörtek , de hogy mitől :( arra gondolok, hogy vízálló szempilla spirált vettem és azt nehezebb leszedni ... és a levarázsolása közben, minden esetre most nem használok szempillaspirált egy ideig .
Ti egy nap hányszor kenitek ? Reggel este ?
Én nem tudom éjszakára kenni, mert bedagad a szemem:O
Marad a délután. Olvasgattam fórumokat, van akinek már egy hét után észrevehető a változás.... vagy csak észre akarja venni annyira akarja , hogy szép legyen :P
Azt is olvastam, hogy a tövére kenik egy kiszuperált ajakecsettel , mert úgy hatásosabb , mindent bevetek :)
Jó pillanövesztést mindenkinek , majd beszámolok egy hét múlva ! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!