Igaz ez? Ez kb. mennyire teszi tonkre a hajat?
Olvastam ,hogy ha copfba esetleg egy kontyba van a hajunk ,akkor toredezik igaz ez?
Sulis napokban ,amíg suliban vagyok kontyba teszem a hajam (haj fánk segítségével) ,de amint haza jottem szét engedem ez kb. mennyire teszi tonkre a hajat?
Hozzá tenném ,hogy ápolom rendesen a hajam mivel novesztem.
Az teszi tönkre a hajat, ha mindig ugyan olyan magasra köti az ember vékony gumival, vagy ha hosszú időn keresztül ugyan úgy hordja, például befonva, vagy lófarokban. Mivel a hajnak is van súlya, ezért a vékony gumik roncsolják a hajat, de persze nem vészesen, és szerintem nem lesz baja a hajadnak, ha csak pár óráig van így. A hajfánk meg különösen nem roncsolja, mivel ugye megszabadítod a hajadat attól, hogy a saját súlya lehúzza.
Igazából a haj mindentől töredezik, nem megfelelő sampontól, hajszárítástól, hirtelen hideg vagy meleg levegőtől, majdnem akármitől. Amit tehetsz, hogy gondosan ápolod így minimalizálod a károsodását. :) Ahogy leírtad, úgy tűnik, hogy eleget törődsz vele, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!