Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lány vagyok és szőrös a...

Lány vagyok és szőrös a lábszáram. Sztem naon gáz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
mit javasoltok. (ja és nem borotválhatom meg szoval még ilyeneket nem csinálhatok.)vmi tusfürdő vagy krém vagy valami...
2008. júl. 23. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

miért nem borotválhatod???

akkor max szőrtelenítő krém vagy epilátor..esetleg gyanta...tusfürdő nem fogja eltüntetni:D

2008. júl. 23. 21:06
 2/10 A kérdező kommentje:
mert még 10 éves vok, és anyámék nem engedik. kül nem azt mondtam h tusfürdő...csak hogy esteleg vmi baja van szoval...
2008. júl. 23. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
vmi tusfürdő vagy krém vagy valami...ezt írtad...akkor nem tusfürdővel akartad leszedni véletlenül??? egyébként én 12éves korom óta borotválom a hónaljam...am nem szőke a szőröd? mert ha nagyon erős és már ilyenkor fekete,akkor lehet vmi hormonprobléma is..anyudéknak szólj,h zavar,nézze meg egy orvos..
2008. júl. 23. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
10 évesen szerintem még kár ilyenen aggódnod,úgysem érdekel konkrétan senkit,hogy szőrös a lábad :D Szerintem...de ha tényleg annyira szőrös,akkor szólj anyudnak.
2008. júl. 23. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szőke, alig látható szőrök akkor hagyd, mert csak erősödne ha leszeded. Ha viszont sötét és sok van akkor igenis mondd meg anyukádnak hogy ez téged zavar, vannak jó szőrtelenítőkrémek, jobb mint a borotválás (meg könnyebb is).
2008. júl. 23. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:
En is 10 evesen kezdtem..Beszeld meg anyuddal es utanna ird le!PUszzzzz
2008. júl. 24. 01:34
 7/10 anonim ***** válasza:
10 évesen tényleg nem nézi senki. de van ez a Veet szőrtelenítő krém... de előszöris beszélj az anyukáddal!
2008. júl. 24. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:

10 évesen nem érdemes elkezdeni a szörtelenités...

Ráérsz még.. inkább élvzd hogy neked még nem kell ezzel szenvedned...

2008. júl. 25. 00:07
 9/10 anonim válasza:
hat krem van amivel szortelenithetsz,de ha a szuleid azt nem engedik h szortelenitsd mert ha engednek elvegre indegy lenne h mivel teszed.vegyel olyan szert ami a szinet kiszivja amilyet a hajra hasznalnak festes elott ;)
2008. júl. 26. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
vágd le a lábad:)
2008. nov. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!