Ha sokat dörzsölöm a lábszáram, van rá esély, hogy 'kikopik' a szőr? (Vagy nem fog annyira látszani? )
Figyelt kérdés
17 L
Igazából nem engedik a szőrtelenítést, ezért érdekelni ez!
Rendes válaszokat, köszi
2014. márc. 19. 21:20
1/8 anonim válasza:
Ez is szőrtelenítés, nem ? Amíg a szőrtüszők megmaradnak, addig termelődik a szőr, legfeljebb a hormonális változások befolyásolják majd és mérséklődik.
2/8 anonim válasza:
Nem. Borotva sokkal egyszerűbb, még ha nem is engedik. Borotváld le, visszaragasztani úgysem tudják. Amikor pedig lesz pénzed magadnak megcsinálhatod vagy kozmetikushoz mehetsz gyantáztatni, sokkal tartósabb mint a borotva.
3/8 anonim válasza:
Esely van ra de ahhoz nem kis idot kellene dorzsolni. Ugyh ne csinald
4/8 anonim válasza:
Ha annyira sikerül kidörzsölni, hogy ritkuljon a szőr, akkor már a bőröd is tiszta heges lesz. Azt meg talán évek múlva sem tüntetnéd el.
5/8 anonim válasza:
Nincs,a dörzsölés árt a bőrnek.
6/8 anonim válasza:
Az életben nem dörzsölöd le.
Mi az, hogy nem engedik a szőrtelenítést? 17 éves vagy! Veszel egy borotvát és leborotválod. Vagy naponta ellenőrzik, szőrös vagy-e még?
7/8 anonim válasza:
Nem kell megkérdezni őket. Veszel egy borotvát, fürdéskor lekapod a szőrt és kész. Nadrágos idő van, nem fogják észrevenni. Szerintem dörzsöléssel az életben nem fogod lecsiszolni a szőrt.
8/8 anonim válasza:
Én meg sem kérdeztem a szüleimet,hogy engedik-e,hogy szőrtelenítsek. Elmentem a boltba,vettem egy gyanta patront,lehúzó csíkokat. Itthon persze elmondtam,hogy mire költöttem a pénzt,amit adtak,de,ha már megvettem úgyse küldenek el,hogy vigyem vissza a boltba.
Szerintem kezdj el te is szőrteleníteni,ha már egyszer leszedted azokat a szőrszálakat,nem tudnak mit tenni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!