Lehet, hogy hülye kérdés de nem tudom, hogy van-e összefüggés vagy nincs, szóval?
Figyelt kérdés
Most leszek 21 éves én nem igen növekszik az arcszőrzetem. Az orom alatt és az államon viszonylag gyorsan 3-4 naponta kell borotválnom de arcom többi részén majdnem egy hét sem elég és akkor is csak érződik valami, hogy növekedne, egy két kósza szőrszálat leszámítva. Tudom vannak akik utálják, hogy borotválkozni kell és örüljek míg nem kell gyakrabban, de most a kérdésem arra vonatkozna, hogy az arcszőrzet növekedésére lehet hatással a hibás arcbőr?
Néha előjön egy két piros púp de inkább a mitteszerek a meghatározóak. Lehet valami párhuzam a hibás arcbőr és szőrzet között, valamilyen hormonális dolog?
2014. márc. 18. 22:16
1/3 anonim válasza:
Nem,nincs,ez genetika,hogy hol és mekkora szőr növekszik.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés. Nem mindenkinek nő mindenhol egyformán a szőr. A bátyámnak is kb. azon a részen nő, mint neked, oldalt szinte semmi, 35 éves.
3/3 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat
2014. márc. 19. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!