Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történhetett a bőrömmel és...

Mi történhetett a bőrömmel és mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Eddig semmi baja nem volt az arcomnak de egyik napról a másikra úgy ébredtem, hogy nagyon durva gyulladt pattis lett az arcom, több helyen is. Nem szedtem semmi gyógyszert, semmi új krémet nem próbáltam ki. Nem értem mi történhetett.. Átlagos kamaszkori pattik eddig is voltak néha szóval nem hiszem hogy csak későn érő típus vagyok. Légyszi segítsetek mit tegyek rá, hogy elmúljon? Nagyon fájnak és annyira gyulladtak, h nyomkodni sem merem.. köszönöm.

2014. márc. 19. 16:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz,a nagy gyulladtakhoz ne nyúlj otthon.Lehet gyulladás a szervezetben ami oka lehet.
2014. márc. 20. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!