Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hullhat valakinek azért a...

Hullhat valakinek azért a haja, mert rajta hagyja egy kicsit (akár 5 percre is) a hajszeszt/ balzsamot/ ricinusolajat?

Figyelt kérdés

2014. márc. 18. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
nem!
2014. márc. 18. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Én akárhányszor próbáltam a ricinusolajat,vagy a kókuszolajat,hullott,de nagyon.

Megmostam pá nap múlva ezek nélkül,alig hullott ki pár szál. Utána megint ricinusolajjal,borzasztóan hullott.

Bár tény,hogy gyorsan nőtt tőle,de nekem hullott.

2014. márc. 18. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam néhány alkalommal a ricinusolajat még februárban (kb. 4-szer), márciusban nem is használtam mert elkezdett hullani tőle a hajam. Nem maradt abba a hullás, viszont kipróbáltam a bojtorján hajszeszt mert zsírosodik is, és egy hajvégápolót a töredezésre (mindegyiket rajta kell hagyni egy kicsit a hajon), és iszonyatosan hullik. Még ha csak 5 percre is rajta hagyom. Ha nem hagyom rajta, nem hullik ennyire.
2014. márc. 18. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármi amiben olaj van az okozhat hajhullást. A hajszeszekben nincs, mert abban gyógynövény meg alkohol szokott lenni, az nem tömíti el a pórusokat, csak az olaj, viszont az lehet balzsamban is, samponban is akár. De nem biztos hogy ez a baj, vitaminhiány miatt is hullhat a haj vagy hasonlók.
2014. márc. 19. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
A hajszeszekről nem hallottam sok jót... Nem is használnám. A ricinus olaj nem mindenkinél vált ki hajhullást, vagy legalábbis nem egyformán. Balzsamtól nem hiszem, hisz azt alapból több ideig kell rajta hagyni.
2014. ápr. 1. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!