Túl kevés a hajam, mit tehetnék? (Többi lent)
Szerintem keves vekony szalu hajjal nem kellene eröltetni a tul hosszu hajat.Sajnos a legtöbb nö ezt teszi,amellett nincs semmi stilusuk.Nem marad mas,mint valamennyit vagatni,ne felj,nem kell a vegletekben gondolkodni.Tehat nem fius-csutka rövidre gondoltam (habar irtora bejön,ha valaki ilyen bevallalos:)),a vallig erö meg mindig eleg hosszu.Mint ahogy irtad,ezzel a hosszal tök szep es dus(nak tünö) hajad volt.
Nekem is vekony szalu hajam van,igaz,nekem eleg sok/dus.Volt mar mellig erö hajam is,nem tünt kevesnek,viszont fokozat nelkül iszonyat "neheznek",unalmasnak nezett ki.Most allig/fül ala erö rihannas bubim van,mindenki szerint nagyon jol all (meg a hosszuhajpartiak szerint is).En is azt hittem,nem fog jol allni a rövidebb haj,de szerencsere tevedtem:).
Mintahogy mar irtam,a helyedben vagatnek belöle,mimimum vallig.Megfelelö etkezessel lehet valamennyire dusitani a hajat,de legalabbis jobb szerkezetüve erösebbe tenni.
Nekem a zabpehely,köles,tönköly,azaz teljes kiörlesü gabonafelek bevaltak,valamint sok gyümölcs zöldseg is nagyon egeszseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!