Tényleg nem vagyok szép?
Figyelt kérdés
Szóval 12 éves vagyok.És egész végig úgy gondoltam magamról,hogy egész szép vagyok.Vagyis nem az a túl szép.Hanem az a picit átlagon felüli. De sokszor hallom,hogy ronda vagyok,meg gáz az arcom.stb. Haok. És a barataim is mindig mondjak hogy csak feltekenyek ram. De nem hinnem. Erdekelne az oszinte velemenyetek. Aki mondana velemenyt,annak kuldok uzenetben egy kepet. Koszonom a segitsegeteket:) kort es helyszint is2014. márc. 12. 20:28
1/15 anonim válasza:
én örömmel mondok.. őszintén véleményt :) 14/F
2/15 anonim válasza:
Szia, nyugodtan küldj :) 22N Pécs
3/15 anonim válasza:
12 éves vagy, még gyerek. Tök mindegy hogy nézel most ki, mert pár éven belül teljesen máshogy is kinézhetsz. Volt nekem olyan nyúlfogú kicsit duci évfolyamtársam aki most modell, és olyan is aki szépen lepusztult.
5/15 anonim válasza:
én mondok őszite véleményT! küldheted:)
7/15 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz:) 14/L Győr
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak,aki reagált is az üzenetemre :)
2014. márc. 12. 20:52
9/15 anonim válasza:
14/L vagyok, Pécsi, szívesen megnézném, és mondanék véleményt :)
10/15 anonim válasza:
Könyörgöm 12 évesen?!
Évenként máshogy fogsz kinézni kb. 20 ig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!