Hogyan lehet igazán szép bőröm?
Figyelt kérdés
Zsíros, pattanásos a bőröm. Már annyi mindent kipróbáltam, sokat javult de igazán szép bőröm sose lett. Mit tegyek, milyen életmódbeli változtatás, milyen kozmetikumot kellenek, hogy valóban szép bőröm legyen?2014. márc. 9. 13:03
1/5 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz és konzultálj vele.Így sokmindent lehet írni.
2/5 A kérdező kommentje:
Járok rendszeresen. :/ Az ő tippjei se jöttek be.
2014. márc. 9. 13:50
3/5 anonim válasza:
Bőrgyógyásznál voltál már?
Az sem mindegy hány éves vagy, egészségesen étkezel? Miket használsz?
4/5 A kérdező kommentje:
Voltam, sokféle bőrgyógyásznál. 22 éves vagyok, mozgok rendszeresen, egészségesen igyekszek táplálkozni. A zsíros dolgokat kerülöm. Különböző, szappanokat, természetes dolgokat, agyonmagasztalt drága kozmetikumokat, kevésbé ismert kozmetikumokat, natúrkozmetikumokat próbáltam már ki. Nem cserélgettem őket rögtön, jónéhány hónapig próbálgattam egyet, mivel így tudja csak rendesen kifejteni a hatását tudtommal. De igazán egyik sem használt.
2014. márc. 9. 15:12
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen problémám, és én is meguntam, hogy semmi sem használ, így egy bőrgyógyásszal írattam fel egy gyógyszert, ami a faggyúmirigy működését befolyásolja, de ez erős gyógyszer!! A bőröm szép lett tőle, mondjuk csak pár hónapig szedtem, de közben szárazabb lett a hajam, jobban kiszáradt a szám, szóval a hatása nem csak a bőrön látszik, de ezt mind elmondta az orvos, még vérvizsgálatra is elküldött! Én nem bántam meg, hogy szedtem, mert miután abbahagytam csak egy-két pattanás jött már csak ki! De mindenképp orvossal kell beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!