Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik árnyalat igazán szép...

Melyik árnyalat igazán szép hamvasszőke a Palette-től?

Figyelt kérdés
Nekem középszőke a hajam és most lett befestve az A10-es árnyalattal. Szép lett de még "fehéresebbet" szeretnék. Bármelyik lehet pl. 10 min color, deluxe,xxl stb.
2010. jún. 14. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki ezt ( C9 ) : [link]
2010. jún. 14. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:

én palette xxl platinát használok.

isteni:)) nem fehér, de nem is sárga, nem tudom leírni, szép:)

2010. jún. 15. 16:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: milyen színű a természetes hajad? És a természetes hajadra festetted rá? Mert nekem már festve van a Palette A10 ultra hamvasszőkével, de első alkalommal nem lett szép hamvas.
2010. jún. 15. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Szió! Nekem is szőke az eredetim (sőtétszőke) és én már 3-4-szer befestettem ezzel a színnel (A10) és nekem már szinte fehér!

Sztem ha hónapról hónapra ezzel fested már fehér lesz, ugyanis ez egy nagyon világos szín és később fehér lesz!

2010. jún. 17. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: és csak a tövét fested vagy ráviszed az egész hajadra?
2010. jún. 17. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
az az igazság hogy vállig érő hajam van, és amikor először festettem akkor szép havasszőke színű olyan egészen világos lett és másodszorra ismét befestettem az egészet akkor már egészen világos, mondhatni fehér. És azóta már csak a tövét festem mert azthiszem 9 v. 12-es oxi van benne:S
2010. jún. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!