Hogy novesszem meg a hajam?
Figyelt kérdés
Kb. 2-3 eve ugyan olyan hosszu a hajam, vagyis...inkabb egyre rovidebb. Sajnos vasalom, mert ha nem akkor all ossze vissza mintha apolatlan lenne, tehat az ugy nagyon rossz. Meg ha hosszabb lenne hanyagolhatnam a vasalast, de mivel nem no meg igy nem jo..:sEs ha vagatok a vegebol akkor megint eltorik es semmit nem no, szoval a vagassal csak rovidebb es rovidebb lesz:s Hogy novesszem meg? Ricinusolaj es hasonlok segithetnek? Koszonom elore is! 15L2014. márc. 9. 11:59
1/5 anonim válasza:
A ricinus se fog segíteni rajtad. A vasaló továbbra is tönkreteszi és letörik, ami nő.
Majd ha elhatározod magad, és felhagysz a hajad roncsolásával, akkor majd megnő.
2/5 anonim válasza:
Pár éve még senki nem használt hajvasalót mégsem volt csúnyább a hajuk az embereknek. Gondolj erre és ne vasald többé mert így csak egyre szárazabb, egyre rondább lesz a hajad és megnőni sose fog.
A hullámos haj mindig divat, ha magában nem áll sehogy a hajad akkor fonással vagy csavarással hullámosítsd be, tuti szebb mint a vasalt töredező száraz haj.
Amúgy kókuszolaj jó a hajra, nem a ricinus.
3/5 anonim válasza:
szerintem is hagyj fel a vasalással. én is volt , hogy közben kivasaltam , nem rendszeresen , majd anyukám elvette és már több mint egy éve anélkül vagyok , és majd ha megnő , akkor nem lesz olyan elviselhetetlen. nekem is csak akkor állt rosszul egy-egy helyen , mikor rövid volt , most már rendben van. amúgy ha már felhagytál a hajvasalással akkor ricinusolajat is kipróbálhatod. szerintem fog segíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
De sehogy nem jo:s osszefogni nm tudom mert ne tul hosszu es kilog egy csomo helyen es nem az ugy nem...ha fonassal hullamositom vagy probalom.beszaritani kb. Mint egy oroszlan ugy nezek ki. Ha siman akkor apolatlannak tunik.igen ha hosszu lenne jobb lenne. De keptelen vagyok nem kivasalni, ugymeg itthon is szornyen erzem magam
2014. márc. 9. 15:51
5/5 Ramcsiii válasza:
Én sem birtam ki vasalás nélkül,a vállig érö hajam sehogy sem tudott tovább nöni.Nemtudom miért engem elkapott most az hogy nem érdekel nem fogom vasalni a hajam a javulás érdekében.Januárban elmentem picit levágattni belöle és belefogtam a ricinuolaj paoklásba,mellé még beleteszek a pakolásba extra szüz kókuszolajat is.Ki mit mond nem izget és akkor is szebbnek látom a hajam,és érdekes mert kevésbé is törik.Söt a barátom még meg is dicsérte,kiemelve hogy milyen szép dusabb lett a hajm.Na de a vasalóról,mint ahogy emlitetted nekem is kiállnak azok a pici hajszálak,azokt én alig-alig de átvasalgatom,nem érdekel de nemfogok nem tudom hogy kinézni.Egyáltalán nem vasalom csak a pici babahajszálakat mivel ha felkötöm hülyén néz ki :)..Ugy már igazán teis kipróbálhatnád,csak akkor gyakrabban felkötnéd inkább a hajd és akkor nem látszódna ha zsirosodik is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!