Hogyan novesszem meg a hajam? Mennyi do kell ahhoz?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 15:38
1/3 A kérdező kommentje:
ferfi vagyok,es akkor mit csinaljak ha elol hosszabb mint hatul avgyis elol a szemebe log de hatul meg nemnagy a fejem tetejen oylan nagyobb mikor lesz ebbol hosszu mert most az ofinam eloredol de ha hatra akarom rakni akkor is elore megy vissza miert van euz igy?ertitek amit irok?nagyon vekonyszalu a hajam..
2012. nov. 29. 15:40
2/3 anonim válasza:
Szia
Úgy értelmeztem hogy hátrafelé akarod a hajad fésülni és megkell állnia, igazam van?
Ehhez idő kell és több mint 12-13cm-es haj hogy szépen megálljon hátrafelé fésülve
Írd meg ha mégsem erre gondoltál, hátha kitaláljuk
3/3 A kérdező kommentje:
igen eerre gondoltam na de 13 cm akkor addig aszemembe fog noni vagy a hajam azt honan tudja h ha 13 cm mar lehet hatrafesulni?nem ertem ezt?
2012. nov. 29. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!