Arc szőrtelenítés?

Figyelt kérdés

Hormon zavarom van és elkezdett szőrösödni az arcom (bajusz pajesz, szakáll). Van valakinek ilyen problémája? Szőrtelenítitek?

24N

#szőr #arc #szőrtelinités
2014. márc. 8. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Rendszeresen borotválkozom. 33F
2014. márc. 8. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha hormonzavarod van akkor menj vizsgálatra, kapsz gyógyszert. Addig meg ha nagyon zavar gyantázz vagy csipesszel szedd ki.
2014. márc. 8. 11:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam, kaptam, kezelték. De a szõr megmaradt.
2014. márc. 8. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyantával és csipesszel nyugodtan eltávolíthatod.
2014. márc. 8. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a bajuszomat gyantáztatom,ott elég sok van.Az arcom többi részén mindenhol olyan szőkés piheszőr van,de egyre több erős fekete nő ki köztük.Egyenlőre még kezelhető csipesszel,de előbb utóbb gyantáztatni kell az egészet.Az állam alsó részén már napi szinten csipeszelnem kell.
2014. márc. 9. 07:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is csipeszelem. a neten leltem egy videót ahol egy csaj cérnával szedi le a szőrt, kipróbáltam és sokkal kíméletesebb szerintem mint a gyanta
2014. márc. 9. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd utánaolvasok én is,de szerintem nekem előbb utóbb gyantázni kell mindenhol,mert nagyon erősödik.
2014. márc. 9. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!