Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, intim terület szőrtele...

Lányok, intim terület szőrtelenítésről lenne szó. Msot hogy csináljam?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy sokáig epiláltam.. nagyon szépen megritkult és meggyengült szinte már nemis fájt mikor epiláltam viszont csúnya benövések és gyulladások voltak , elromlott az epilálóm és borotválom egy ideje és sajnos megerősödött eléggé :( ha most elkezdem gyantázni belehalok? a gyantától lesznak benövéseim? :D muszáj valahogy elkezdenem hogy ritkuljon vissza. Vannak tapasztalataitok? Köszi :)

2014. febr. 23. 14:48
 1/1 anonim válasza:
nekem nincs tapasztalatom a ritkitással kapcsolatban de egyvalamit tanácsolok epilátort vegyél és azzal csináld hamár nemfájt akkor nem is fog de a borotválást hanyagold surubb lesz a szor és keményebb és erosebb a tove a szorszálnak a borotválástol , ja és a epilálás után most meg szappannal ha lehet dettolossal és szesszel torold át ja és krémezd be aloe krémmel és akkor hidd el hatásos lesz ! ha valami kerdesed van akkor írd meg privát uzenetben segítek bármiben nemvagyok flegma szar mert sajnos ezen az oldalon olyanok is vannak akik csak másokon rohognek de szerencsére nemtudják ki kicsoda
2014. febr. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!