Nem éppen ebbe a témába tartozik, de ismeri valaki a cukorgyanta receptjét?
itthon megcsináltam kétszer is Takács Nóra utasításai alapján, de mindkét alkalommal bekeményedett egyből, így használhatatlan lett.
valaki, aki készített már ilyet és sikeresen, letudná írni hogy s mint csináljam ?!
hm, én is számtalanszor próbáltam sajnos videó/leírás és mindenféle alapján de elkaramellásodott folyton vagy túl híg lett :\
még egyszer megpróbálom, a második kommentelő reményt adott :) aztán veszek vagy rendelek én is ha mégsem sikerülne.
mennyire drága mulatság mondjuk egy fél évre valót megvenni? valóban megéri és sokkal jobb/szebb/egészségesebb a hatása?:)
Én így csinálom: 1 bögre cukor, negyed bögre víz, negyed bögre citromlé (100%-os).
Amúgy meg elrontani sem lehet, mivel ha túl híg akkor tovább lehet főzni bármikor, ha túlfőzöd (kemény lesz) akkor meg hígítod vízzel és újrafőzöd hígabbra... kidobni sose kell.
És a lényeg hogy főzés közbe ellenőrizd az állagát, mikor már kezd színe lenni, onnantól mindig ki szoktam venni egy tányérra belőle egy cseppet, megfújom, és megnézem az állagát. Ha jó akkor kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!