Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem éppen ebbe a témába...

Nem éppen ebbe a témába tartozik, de ismeri valaki a cukorgyanta receptjét?

Figyelt kérdés

itthon megcsináltam kétszer is Takács Nóra utasításai alapján, de mindkét alkalommal bekeményedett egyből, így használhatatlan lett.

valaki, aki készített már ilyet és sikeresen, letudná írni hogy s mint csináljam ?!



2014. febr. 24. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél készen,csak kidobálod az alapanyagokat,nagyon nehéz elkészíteni otthon.
2014. febr. 25. 06:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem egyáltalán nem nehéz elkészíteni nekem elsőre sikerült :) elöször én is féltem kipróbálni de aztán örültem hogy belevágtam, azóta is azzal szőrtelenítek. Kell hozzá 2 csésze cukor, 1 csésze víz, negyed csésze citromlé. Elkezded őket fözni addig ameddig nem habosodik. Habosodás után vedd le a gázról és hagyd kihűlni. Utána mikróban melegítsd fel és hajrá. :) Sok sikert, remélem segítettem! :)
2014. febr. 27. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem sem sikerült elkészíteni, szikla kemény lett. inkább veszek netről a készítőtől és elég fél évre. persze az is kemény, nem folyós, de mikróban 1 perc alatt felpuhul annyira, hogy kiszedhessek belőle és gyurmázzam és használjam.
2014. máj. 18. 06:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

hm, én is számtalanszor próbáltam sajnos videó/leírás és mindenféle alapján de elkaramellásodott folyton vagy túl híg lett :\

még egyszer megpróbálom, a második kommentelő reményt adott :) aztán veszek vagy rendelek én is ha mégsem sikerülne.

mennyire drága mulatság mondjuk egy fél évre valót megvenni? valóban megéri és sokkal jobb/szebb/egészségesebb a hatása?:)

2014. máj. 26. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én így csinálom: 1 bögre cukor, negyed bögre víz, negyed bögre citromlé (100%-os).

Amúgy meg elrontani sem lehet, mivel ha túl híg akkor tovább lehet főzni bármikor, ha túlfőzöd (kemény lesz) akkor meg hígítod vízzel és újrafőzöd hígabbra... kidobni sose kell.

És a lényeg hogy főzés közbe ellenőrizd az állagát, mikor már kezd színe lenni, onnantól mindig ki szoktam venni egy tányérra belőle egy cseppet, megfújom, és megnézem az állagát. Ha jó akkor kész.

2014. máj. 27. 05:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
ertem, koszi szepen
2014. máj. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!