Ezt a kávés hajpakolást hogyan kell pontosan csinálni?
Nagyon egyszerü házirecept:
2 evőkanál citromlé és 1 evőkanál ecet,
2 tojássárgájával elkeverve, fél csomag szalakálit (!!!) belekeverek,
és most jön a legfontosabb hozzávaló: bármilyen fajta őrőlt kávét kell belerakni,
annyit, hogy massza alakuljon ki! Jól ki kell keverni, és a frissen mosott hajra
(még vizesen) kell rákenni, de nem a hajvégekre hanem a hajtövekre közvetlenül a fejbőrhöz.
1 óra hosszáig rajta kell hagyni,
után pedig lemosni, nagyon fontos hogy nem szabad akkor már sampont vagy balzsamot használni,
csak ki kell mosni, egyszerüen kijön.
jah és azt elfelejtetem le írni hogy egy héten egyszer elég megcsinálni :)
sok sikert!
Én kipróbáltam a kávépakolást, a tapasztalatom az, hogy bár a beígért 5 centit nem nőtt a hajam, csak egy hónapban kettőt, így is kétszer gyorsabb volt a növekedés, mint általában.
Tényleg elég kényelmetlen egy órán át rajta hagyni a hajon a kávét, hullik is belőle a zacc rendesen, ha pedig elrontod az arányokat, tényleg patakban fog folyni a fejedről a kávé. Én úgy csinálom, hogy a fejemre szorosan follpackot tekerek, a nyakamba pedig egy régi törölközőt terítek, aminek már úgysem árt a kávé...
Ami pozitív tapasztalatom még, hogy szinte teljesen megszűnteti a zsírosodást, emiatt elég hetente hajat mosnom, és valamiért sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek néz ki a hajam, mint előtte, valamint fésülni is könnyebb! :)
Előttem lévő válaszoló ez engem is érdekelne-- pontosan mire is gondoltál?
mert én nem tudtam kivenni a második írásból
válaszolj lécc
köki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!