Mit szoltok a kepekhez? Szerintetek tul nagy a szorzet egy 17 eves fiunak? Hány éves korig nő a szőrzet?
2009. dec. 13. 09:54
1/12 anonim válasza:
Ki ilyen géneket örökölt, ki olyanokat.Ha az a kérdés, hogy gáz-e, szerintem nem.Sőt, szerintem férfiasabb. Az első férjem majdnem csupasz volt, pffffúj. nem tudom mit szerettem meg benne.
a második már férfiasabb.
Az nagyobb gáz lenne, ha a hátad is szőrös lenne, mint egy medvének.
2/12 anonim válasza:
Sztem tök normális, ismerek ennél jóvak szőrösebb pasikat is...sőt, az öcsém 8 éves és már most tök szőrös a háta..=)
4/12 anonim válasza:
normális.
nekem csak a köldöködnél nem tetszik... ott túl sok vagy egyrakáson... -.-" csipesszel szedj ki párat...
5/12 anonim válasza:
Normális, és a hasad nagyon cuki. Nehogy elkezd csipesszel kihúzkodni!
6/12 anonim válasza:
Hát, te legalább már kinőttél a kisfiú korból.. Szóval nincs semmi baj a szőreiddel, és ha lehet, ne is foglalkozz velük ennyire, mert az viszont már nem egy férfias dolog.. Ne csipeszeld, ne borotváld, szép vagy, jó vagy így, hidd el. Örülj, hogy kezdesz férfi lenni.
7/12 anonim válasza:
Tetszik a hasad.. :P És tényleg, nehogy neki ess csipesszel!! Se borotvával, se sehogy...Szerintem férfias, nekem tetszik :)
17/L
8/12 anonim válasza:
10:14 vagyok 21/L csak ez lemaradt :)
9/12 anonim válasza:
férfi vagy, jó hogy szőrös vagy :D
ne csinálj vele semmit, jól néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!