Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barnabőrű vagyok és beszeretné...

ZakotoR kérdése:

Barnabőrű vagyok és beszeretném festeni a hajamat csak nem tudom milyenre fessem . Ti mit ajánlotok? Márkát színt árnyalatot + árat is irjatok ha lehet 15/L

Figyelt kérdés
Még mielőtt azt hinnétek hogy ci..ny vagyok apukám Ghánai anyukám pedig Magyar szóval én félvér vagyok.

2014. márc. 4. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát semmiképp se platinaszőkét.Jól sejtem,most fekete a hajad,ugye? Sötétbarna,gesztenyebarna.
2014. márc. 4. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nem fekete csak nagyon nagyon sötétbarna.
2014. márc. 4. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
És miért szeretnéd befesteni? :) Ugye,tudod,hogy sok árnyalatot(max.1-2)nem világosíthatsz,mert hülyén fog kinézni? :)
2014. márc. 4. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom világosítani
2014. márc. 4. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor az árnyalatán tudsz variálni, tehát lehet mondjuk kékes, vagy lilás, vagy vöröses...

Színezőt elég lesz használnod, nem kell festék.

Hogy melyik fajtát, azt én nem tudom, mert fodrász vagyok és a bolti dolgokat nem ismerem. :) Profi anyagot néztem a neten,hátha tudnék linkelni valamit, de annyira sötétek a tincsek, hogy azon nem nagyon tudod látni a különbséget. Érdemes elmenni fodrászkellékesbe és ott könnyebb lenne a választás.

2014. márc. 4. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!