Cukorgyanta ha túl folyós lett (a víznél kicsit sűrűbb) akkor "helyre lehet hozni" még valahogy?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 15:38
1/5 anonim 



válasza:





Lehet azért folyós mert még forró, próbáld meg ha kicsit kihűl akkor szerintem sűrűbb lesz. Vagy ha cukrot adsz hozzá?
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. márc. 3. 18:04
3/5 anonim 



válasza:





én már egyszer túl keményre csináltam a cukorgyantát, többet nem játszok vele, inkább veszek a készítőtől. sokáig elég. mikróba 1 perc alatt felmelegszik a kemény massza és újra puha lesz kezelhető, kiszedhető belőle. a többi visszakeményedik a dobozában a legközelebbi alkalomig.
5/5 anonim 



válasza:





Simán csak tovább kell főzni.
Ha kemény lenne akkor meg plusz vízzel újra kell forralni.
A cukorgyantát mindig meg lehet javítani, ezért is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!